GOEDE DOEL
Gospelgroep Benefaction is in het najaar van 2014 gestart met het ondersteunen van een nieuw goed doel. Het nieuwe doel is Casa Hogar Luz Alba, een opvanghuis in Arequipa, Zuid Peru.

Stichting Luz Alba steunt weeshuis Luz Alba in Arequipa, Peru. Dit weeshuis biedt (nood)opvang voor kinderen die in de steek zijn gelaten of uit huis zijn geplaatst. De leeftijd van deze kinderen ligt tussen enkele dagen oud tot ongeveer 8 jaar.
Weeshuis Luz Alba draait helemaal op vrijwilligers. Er zijn een aantal permanente Peruaanse vrijwilligers, maar wij zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste personen die zich een aantal weken of maanden voor het goede doel willen inzeten.

De website van deze stichting is:
www.weeshuisperu.nl


GOEDE DOEL 2011 - 2014
Gospelgroep Benefaction start vanaf voorjaar 2011 met het sparen voor een nieuw goed doel.

Het nieuwe doel is Stichting Mission Possible Nederland.

Mission Possible is een christelijke organisatie die zich richt op hulpverlening aan kinderen-jeugd uit probleemgezinnen, (a.s.) tienermoeders en alcohol- en drugsverslaafden in Rusland, Oekraïne, Bulgarije en Albanië. Hiervoor zijn verschillende activiteiten op gezet zoals straatpatrouilles, opvangtehuizen, rehabilitatie centra. Alles is er opgericht kind en ouder(s) weer bij elkaar te brengen. Lukt dat niet dan wordt een vervangend gezin gezocht.

De website van deze stichting is: www.missionpossible.nlGOEDE DOEL 2008 - 2010

Vanaf 1 januari 2008 sparen we voor het doel van de Stichting Soen. Deze stichting heeft als doel het verbeteren van de leefomstandigheden van de hulpbehoevende inwonders van Oost Europa.

Wij helpen mee met het financieren van de verbetering van de medische post in Batragy, Oekraine. Wilt u helpen, kijk dan ook op : www.soen.nu Op de foto's hierna ziet u de uitreiking van het geldbedrag aan de bestuursleden van stichting Soen.  
           


GOEDE DOEL 2005 - 2007   

In de jaren 2005 tot en met 2007 hebben we gespaard voor het doel: Casa Lydia in Roemenie. Dit is een kindertehuis / ziekenhuis waar kinderen van 0 tot 12 jaar worden opgevangen. Vroeger kregen de kinderen weinig verzorging en konden slechts een uur per dag uit bed. Met de hulp van Klaas en Corrie wordt hen een normaal bestaan gegeven. De kinderen kunnen weer kinderen zijn. Ze krijgen eten en verzorging en gaan naar school.

Onze bijdrage € 1.522,— wordt besteed aan de nieuwe keuken.

Zie de website voor meer informatie: Www.klaasencorrie.nl “Klaas en Corrie veel succes gewenst met jullie belangrijke en geweldige werk” De cheque is op 12 februari 2008 uitgereikt aan Ria en Henk Takens (hun dochter neemt de cheque in ontvangst van voorzitter Sjonnie Goudemond).